تفاوت ورق روغنی و ورق گالوانیزه چیست؟
تفاوت ورق روغنی و ورق گالوانیزه چیست؟
تفاوت ورق روغنی و گالوانیزه
ورق روغنی سرد چیست؟
ورق روغنی که در بازار تجاری ورق های فلزی به ورق فولادی سرد نیز معروف است، در صنعت به صورت نورد سرد تولید می شود. این نوع متریال برای ساخت و ساز و استفاده در مصالح ساختمانی بسیار مناسب هستند. امتیاز بسیار ویژه این نوع ورق های فولادی این است که در برابر فشارهای بسیار بالا، مقاومت فوق العاده ای دارد. مهندسان و طراحان معماری و ساختمان، از همین خصلت استفاده می کنند و سازه هیی را طراحی می کنند که بسیار قدرتمند است؛ این سازه در عمل، نیازمند متریال کمتر برای تحمل وزن های بالاست. روش نورد سرد در تهیه محصولات با پرداخت سطح خوب و ابعاد دقیق، مانند انواع تسمه، میله و لوله فلزی استفاده می شود. ورق های موجود در بازار به صورت استاندارد و با ضخامت0/30 میلی متر تا 3 میلی متر بوده و عرض استاندارد برای آن ها 100 و 125 سانتی متر است. این ورق ها پایه تولید ورق های گالوانیزه هستند.
ورق گالوانیزه چیست؟
ورق گالوانیزه به ورق فولادی گالوانیزه شده توسط روی گفته می شود. یکی از روشهای محافظت از خوردگی گالوانیک است که توسط پوشاندن فلز مادر توسط لایهای از فلز محافظ ( که معمولا فلز روی است) انجام می شود. در این حالت پوشش خورده شده و فلز مادر محافظت میشود. این فرآیند نوع خاصی از حفاظت گالوانیکی است. میزان مقاومت پوشش گالوانیزه متناسب با ضخامت آن است. ا این روش یکی از اقتصادیترین روشهای محافظت فولادها در محیطهای خورنده است روش های متفاوتی برای گالوانیزه نمودن فولاد و ورق های فلزی وجود دارد، از بهترین و اقتصادی ترین روش های گالوانیزه نمودن ورقهای آهنی، غوطه وری ورق آهنی در حوضچه مذاب است میزان پوشش گالوانیزه (ضخامت روی ) بر روی ورق ها و سایر مقاطع فولادی متفاوت می باشد. میزان پوشش گالوانیزه ورق ها بر اساس جرم پوشش فلز روی (ZN) آنها تعیین می گردد. که می تواند از 100 تا 350 گرم بر متر مربع باشد.
معمولاً ورق های گالوانیزه را در کوره های خاص رنگ پاشی می کنند تا ورق رنگی تولید شود. ورق های رنگی در سقف سالن ها و کانکس مورد استفاده می باشد
قیمت ورق بسته به نوع، ابعاد و ضخامت آن مقدار متفاوتی دارد. به عنوان مثال ورق ها به لحاظ نوع دارای انواع فولادی ساختمانی، فولادی ضد زنگ، آلیاژ آلومینیوم و غیره و به لحاظ سطح شامل انواع آجدار، خش دار و … می باشند که هر کدام از این ورق ها قیمت تمام شده متفاوتی دارند. قیمت روز ورق در گذشته با توجه به ثبات بازاری که وجود داشت و کاهش تقاضا برای ساخت ساز قیمت ثابتی بود. اما امروز و با توجه به نوسانات شدید ارزی و همچنین افزایش تقاضا برای مصارف صنعتی شاهد افزایش قیمت ورق هستیم. قیمت ورق امروز علاوه بر آنچه گفته شد به بازارهای جهانی نیز وابسته است. همچنین باوجود تحریم ها، واردات ورق نیز کاهش یافته و هزینه های نجومی مربوط به حمل آن برای ورود به بنادر از جمله دیگر عواملی است که بر قیمت روز ورق تأثیر گذار است. با این وجود مجموعه تخصصی شهرآهن با برخورداری از متخصصین کارآمد در زمینه فروش و عرضه آهن آلات ساختمانی و صنعتی تلاش کرده اند تا با قیمت مناسب و به دور از واسطه با حداقل قیمت ورق را در اختیار مصرف کنندگان قرار دهند. لیست قیمت ورق سیاه را می توانید در جدول زیر مشاهده کنید. برای آگاهی بیشتر از لیست قیمت ورق به صفحات مربوط به قیمت ورق گالوانیزه، قیمت ورق سیاه، قیمت ورق روغنی، قیمت ورق شیروانی مراجعه فرمائید. به دلیل نوسانات قیمت ورق قبل از اقدام به خرید با شماره های درج شده در سایت مراجعه فرمائید.
برای اطلاع از قیمت ورق امروز ، خرید ورق ، قیمت ورق st37 ، قیمت ورق st52 ، قیمت ورق آهن ، قیمت ورق اکسین به فروشگاه اینترنتی شهرآهن مراجعه فرمائید.